Kalendar treninga


Sat
22

Centar „Format“ započinje kurs SolidWorks

Stipendije za 3 najbolja studenta

Centar za specijalističke edukacije u industriji namještaja „Format“ započinje kurs SolidWorks Basic dana 05.12.2014. godine

Sta je SolidWorks?

SolidWorks je višenamjenski 3D CAD program koji služi za trodimenzionalno modeliranje objekata. Omogućuje povećanje produktivnosti u fazi projektovanja i pripreme za proizvodnju u proizvodnim kompanijama.

Kome je namjenjen?

Jednostavan je za korištenje i namjenjen je inžinjerima i studentima tehničke struke kao što su mašinci, arhitekti, građevinci, ali i dizajnerima koji svoje ideje žele predstaviti u 3D slici.

Moduli i trajanje:

SolidWorks Basic – 32 nastavna sata (1 mjesec nastave)

SolidWorks Advanced I - 30 nastavna sata (1 mjesec nastave)

SolidWorks Advanced II - 28 nastavna sata (1 mjesec nastave)

SolidWorks Simulation – 33 nastavna sata (1 mjesec nastave)

Broj polaznika: 5-6

Vrijeme izvođenja nastave: utorak i petak 17:30 h – 20:30 h

Mjesto održavanja kursa: Centar Format; Ul. Pijačna 14k, Sarajevo

Certifikat: Pri uspješnom završetku kursa, polaznik dobija Certifikat Centra Format. U cijenu su uračunati troškovi izdavanja Certifikata.

Kvaliteta kursaSvi polaznici imaju mogućnost da prva 2 nastavna sata pohađaju besplatno i ukoliko ne budu zadovoljni sa programom, kvalitetom predavanja ili opremom, nisu obavezni da plate kurs. Na kraju kursa, ukoliko polaznici ne budu zadovoljni usvojnim znanjem, mogu besplatno ponoviti isti modul sa novom grupom polaznika.

Kotizacija: 300,00 KM po Modulu (PDV uključen).

Popust: za studente: 10% (potrebno donijeti potvrdu o studiranju na početku kursa)

Stipendije: za 3 najbolja studenta Arhitektonskog, Mašinskog fakulteta ili Akademije likovnih umjetnosti-Produkt dizajn besplatan kurs za SolidWorks Basic. Poslati potvrdu o studiranju i prosjek ocjena na: narcisa@format.ba. Objava rezultata će biti na našem web-u: www.format.ba

PRIJAVITE SE, BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!